Juunist on Baltic ID osanikud Seimann ja Gil

Kommunikatsioonibüroo Baltic ID partnerid Kristina Seimann ja Kaia Gil ostsid välja osaniku Karin Väljamäe ning jätkavad uuenenud meeskonnaga.

Karin Väljamäe on üle kahe aasta viibinud eemal Eestist ja igapäevasest klienditööst. “Soovime meeskonnaga Karinile edu uutes tegemistes ning täname koostöö eest ettevõtte algusaastatel,” lausus Baltic ID juhtivpartner Kristina Seimann.

2019. aasta oli kommunikatsiooniagentuurile Baltic ID tugeva kasvu aasta. Kasvas kliendiportfell, mis suurendas müügikäivet neljandiku võrra.

“Baltic ID on kinnistunud turul kui analüütiline kaasamõtleja, kellest on kliendile kasu,” rääkis Seimann ja lisas, et uuringud, plaanid ning mitmekesine sisuloome on see, millega meeskond tegeleb nii Eestis kui ka pan Balti.

2015. aastal asutatud kommunikatsioonijuhtimise agentuur Baltic ID on tegutsemisaja jooksul võitnud viis auhinda Kuldmuna konkursilt. Ettevõtte meeskonnas on kaks partnerit-strateegilist konsultanti, digimeedia konsultant, nooremkonsultant ning venemeedia konsultant. Baltic ID võrgustikus on agentuurid Eestis, Lätis ja Leedus, mille meeskonnas on pea 25 eksperti.