#Kuldmuna2019

Selleks aastaks on munad jagatud ning ühe saame uhkusega riputada ka Baltic ID seinale.

Loovusfestival konkurss Kuldmuna lennutab igal aastal kuld-, hõbe- ja pronksmune agentuuridele ja nende klientidele, kes on silma paistnud põnevate ja tunnustust väärivate reklaamide, disainilahenduste, kampaaniate, ürituste ja muude loovlahendustega.

Suhtekorralduse kategoorias oli sel aastal töid rohkem kui kunagi varem. Lisasime konkursile kaks tööd, mille mõlemaga pääsesime shortlisti ja ühega tõime suisa hõbemunagi koju.

HOBEMUNA

Suhtekorraldus / Sündmuste kommunikatsioon

Pärnu Muusikafestival ja Eesti Festivaliorkestri EV100 turnee

Paavo Järvi Eesti Festivaliorkester astus esimese Eesti orkestrina üles maailma kõige mainekamal klassikalise muusika festivalil BBC Proms, olles EV100 välisprogrammi lipulaev. Aitasime positsioneerida selle sündmuse nähtava ja väärika eduloona Eesti meedias ning kodupubliku ees kodusel Pärnu Muusikafestivalil, millest sai eelfestival enne orkestri ajaloolist ülesastumist Royal Albert Halli’s.

BBC Proms. Autor Kaupo Kikkas

 

Arvo Pärt. Autor Kaupo Kikkas
Paavo Järvi. Autor Kaupo Kikkas

 

VÄÄRILINE KOHT SHORTLISTIS

Suhtekorraldus / Avaliku sektori kommunikatsioon

EPK Arengukava ja seda toetav kommunikatsioon

Eesti Paralümpiakomitee koostas tänavu arengukava ja kommunikatsiooniplaani, millega kõik paraspordi organisatsioonid leppisid kokku, mida peaks tegema riigi tasandil erivajadusega inimeste tipp- ja harrastussporti väärtustamiseks. Tulemuseks on paraspordi ja tavaspordi võrdne kohtlemine ning kümme aastat paigallendu teinud riikliku rahastuse hüppeline kasv paraspordile 2019. aasta riigieelarves.

 

Matz Topkin võitis 50m selili distantsil Tokyo POMil kuldmedali